Dienstverlening Ricoh Document Center Zuid:              IT-Services               Document-Management                Print                Communication Services

Narrowcasting-system incl. LG-screen

Van Ricoh Document Center Zuid in samenwerking met Gauddi

 

We leven in een aandachtseconomie. Smartphones, tablets en social media schreeuwen het hardst om een blik van de consument. En dat merk je, ook in het bedrijfsleven. Intranet wordt slechter bezocht. Nieuwsbrieven blijven ongelezen. Veiligheidsinstructies zitten verfrommeld in de achterzak. Vraag vriendelijk weer om de aandacht met de digital signage-toepassing van Ricoh Document Center Zuid in samenwerking met Gauddi.

Onze partner Gauddi is een van de grootste spelers in het maken van software voor digital signage via LG. De software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw huisstijl. Voor elke industrie, met een focus op corporate, food, retail en venues. 

Waarom kiezen voor ons Narrowcasting systeem incl. LG screen met Web OS?

  • Het systeem is bijzonder flexibel, informatie kan op ieder moment van de dag handmatig óf automatisch ververst worden. Denk bijvoorbeeld aan het persoonlijk welkom heten van uw klanten bij binnenkomst. Of een aantal branche-specifieke toepassingen zoals de makelaarsbranche, waarbij het systeem kan worden ingezet om het actuele woningaanbod te etaleren. De horecabranche, waarbij middels narrowcasting het actuele menu getoond kan worden of achtergrond-informatie (foto’s/film!) van de producten waarmee er gewerkt is. Denk aan de uitzendbranche, waarbij automatisch de actuele vacatures in de etalage getoond worden. Kortom; minder werk, meer attentiewaarde! 
  • Het systeem is een van de meest gebruiksvriendelijke en prijstechnisch interessante systemen op de narrowcasting-markt
  • Narrowcasting is dé manier om aandacht te genereren van klanten en passanten en uw bedrijf op een dynamische manier in de kijker te spelen

 

Praktijkcase: Nieuw Wild Bean Café kiest voor het Narrowcasting systeem incl. LG screens in samenwerking met Gauddi. Klik hier voor meer informatie. 

Ricoh Document Center Zuid helpt u graag in uw zoektocht naar de beste narrowcasting-oplossing voor uw bedrijf. Interesse? Bel ons op T  +31 (0) 46 763 0404 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat!