Kleurenprinter

Kleurenprinter voor kantoor

Op zoek naar een multifunctionele kleurenprinter voor kantoor? De kleuren printers van Ricoh Document Center Zuid zijn speciaal ontwikkeld om op kantoor sneller en efficiënter te kunnen printen.

Multifunctionele kleuren printers zijn er in tal van verschillende uitvoeringen. En kies je voor A4-formaat, of zijn er ook wensen voor A3? Wat je behoefte ook is, bij Ricoh Document Center Zuid vind je altijd een printer die aansluit bij jouw organisatie.

Voordelen van een multifunctionele kleurenprinter:

  • Kosten besparen door efficiënter werken
  • Eenvoudig te bedienen
  • Compleet te customizen
  • Veilig printen met de nieuwste informatiebeveiliging

Kantoorprinters voor klein- midden en groot bedrijf

De multifunctional kantoor printers van Ricoh zijn zeer krachtig en geschikt voor intensief gebruik voor kantoor. Voor elke werkomgeving is een model beschikbaar dat voldoet aan de eisen van jouw bedrijf.

Printen, scannen en kopiëren

Kies je voor de multifunctionele machines van Ricoh, dan kies je voor kwaliteit en gemak. Combineer kopiëren eenvoudig met scannen en printen. Een multifunctioneel apparaat van de beste kwaliteit.

Printer leasen of kopen?

Bij de keuze voor een nieuwe printer vraag je je misschien af: ga ik een printer huren of kopen? Een printer kopen lijkt vaak een logische keuze. Je bent dan direct klaar. Maar raakt er een printer defect of verandert de printbehoefte? Dan zul je hier zelf een oplossing voor moeten zoeken. Kies je voor een printer leasen bij Ricoh Document Center Zuid? Dan is deze service inbegrepen, heb je altijd de zekerheid van een perfect functionerende printer én is het mogelijk om tussentijds op- of af te schalen in capaciteit.

Advies bij jouw lokale Ricoh-expert in Limburg

Ricoh is internationaal marktleider in printers en kopieermachines. Een goede printer is van hoge kwaliteit én voldoet aan jouw wensen. Daarom adviseren wij je graag over een printer. Lease een multifunctional printer of een alles-in-1-printer, inclusief service van Ricoh. Wij ontzorgen je graag zodat je geen omkijken hebt naar je printer en toebehoren. De specialisten van Ricoh Document Center Zuid bedienen relaties in Limburg en Zuid-Oost Brabant.

Meer informatie

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een nieuwe kleurenprinter? Of wil je meer weten over de service van Ricoh? Neem dan contact op met Ricoh Document Center Zuid.

Neem contact op