MFP

Multifunctionele printers voor op kantoor kopen (MFP)

Ben je op zoek naar een snelle MFP die hoogwaardige prints, kopieën en faxen maakt? Neem dan contact op met de specialisten van Ricoh Document Center Zuid. Zij geven je graag advies, zodat je de juiste keuze maakt.

Bij Ricoh vind je precies die MFP die bij jouw bedrijf past. Of je nu een ZZP’er bent of een multifunctional zoekt voor een groot internationaal bedrijf, samen met jou zoeken wij de geschikte machine uit.

MFP

Een MFP brengt drie basisfuncties samen in één apparaat: printen, scannen en kopiëren. Sommige multifunctionals hebben extra functies zoals mail, fax en geheugenkaartlezer. Vanaf onze multifunctionele printers kun je handige applicaties downloaden. Zoals apps waarmee je documenten scant en direct uploadt in de cloud. Zo stem je de all-in-one-printer geheel af op jouw wensen. Je kunt de printer ook customizen. Bijvoorbeeld per afdeling of per team. Zodat informatie op het juiste moment, op de juiste plaats en voor de juiste persoon beschikbaar is.

Veiligheid

Onze multifunctionele printers zijn voorzien van innovatieve informatiebeveiliging. Print bijvoorbeeld met een pincode, zodat er op de printer geen documenten achterblijven. Of laat de harde schijf na elke printopdracht overschrijven, zodat er geen persoons- of bedrijfsgevoelige informatie achterblijft.

Voordelen MFP van Ricoh

  • Uitstekende kwaliteit en service
  • Eenvoudig te bedienen
  • Compleet te customizen
  • Veilig printen met de juiste informatiebeveiliging

Kopen, huren of leasen

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften bepalen we of je de machine koopt, huurt of wellicht in de lease neemt. Wij bieden in ieder geval maximale flexibiliteit op dit vlak.

Service en informatie over onze MFP’s

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een nieuwe MFP? Of wil je meer weten over de service van Ricoh? Neem dan contact op met Ricoh Document Center Zuid. Plan een afspraak in ons Experience Center in Geleen en laat je overtuigen door de oplossingen van Ricoh.

Neem contact op