Ricoh

Over Ricoh

Ricoh is in 1936 opgericht en biedt oplossingen op het gebied van document management, consultancy, software en hardware aan bedrijven, groot en klein, over de hele wereld. We bieden een breed scala aan flexibele oplossingen die volledig aansluiten op de individuele behoeften van klanten in verschillende sectoren.

Onze systemen groeien met jouw bedrijf mee. Dankzij ons uitgebreide wereldwijde supportnetwerk weet je zeker dat je altijd de ondersteuning krijgt die je bedrijf nodig heeft.

Producten

De toonaangevende hardware- en softwareproducten van Ricoh zijn geschikt voor iedere omgeving. Of je nu op zoek bent naar software waarmee je je zakelijke werkprocessen kunt verbeteren of uitstekende hardware voor thuis, met onze handige en milieuvriendelijke producten beschik je over de beste technologische innovaties die we je kunnen bieden.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Multifunctionele printers
  • Kantoorprinters
  • Grootformaat printers
  • Productieprinters
  • Mobiele printoplossingen
  • Documentmanagement systemen
  • Digitale factuurverwerking

Ricoh: meer dan alleen printers

Waarschijnlijk ken je Ricoh vooral van de zakelijk print- en documentoplossingen. Wij bieden echter veel meer dan alleen print. Je kunt bij ons ook terecht voor Audio Visuele oplossingen zoals narrowcasting, room management, videoconferencing, interactieve whiteboards en projectoren. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld er voor zorgen dat samenwerken op afstand heel gemakkelijk wordt.

Innovatie

Al vanaf de oprichting speelt innovatie een belangrijke rol. Eerst in de vorm van printers en faxen, die een belangrijke bijdrage leverden aan de wereldwijde kantoorautomatisering. Vandaag de dag helpen we organisaties om anders en beter te werken en samenwerken. De nadruk ligt daarbij op het samenbrengen van mensen, techniek en processen.

De werkplek blijft continu in ontwikkeling. Daar blijven we op inspelen met nieuwe producten die echt bijdragen aan een betere, slimmere manier van werken. Dankzij onze geavanceerde communicatie-, informatie- en vergaderoplossingen, kunnen mensen en organisaties flexibel, tijd- en plaatsonafhankelijk werken.

We ontwerpen producten die naadloos aansluiten op de voorkeuren en wensen van de mensen die ze gebruiken. Zo zijn al onze nieuwe multifunctionele printers uitgerust met zelf in te stellen touchscreens en smart interfaces.

Ricoh Document Center Zuid

Ricoh Document Center Zuid (RDC Zuid) werkt nauw samen met multinational Ricoh en combineert op die manier de expertise, het service-niveau en de slagkracht van een internationale wereldspeler, met de betrokkenheid, flexibiliteit en het inlevingsvermogen van een regionale partner. Ons werkgebied strekt zich uit van heel Limburg tot Zuid-Oost Brabant. Wij zijn gevestigd in Geleen vlakbij de autosnelwegen A2 en A76.

Meer informatie

Wil je meer weten over de producten en diensten van Ricoh Document Center Zuid? Neem dan gerust even telefonisch contact met ons op: 046 – 763 04 04. In ons Experience Center in Geleen demonstreren we je graag vrijblijvend alle mogelijkheden.

Meer informatie over de historie van Ricoh vind je hier.

Neem contact op