Elkaar stimuleren tot nieuwe inzichten…..Simpel.

Prettig, efficiënt én effectief werken. Bijvoorbeeld met (multifunctionele) printers die passen bij jouw organisatie. En slimme software waarmee je eenvoudig op afstand kunt (samen)werken en vergaderen. Ricoh Document Center Zuid (RDC Zuid) is jouw expert in Print & Document Solutions en denkt graag met je mee.

Ricoh Document Center Zuid experience center

RDC Zuid: altijd dichtbij

Ricoh Document Center Zuid (RDC Zuid) werkt nauw samen met multinational Ricoh en combineert op die manier de expertise, het service-niveau en de slagkracht van een internationale wereldspeler, met de betrokkenheid, flexibiliteit en het inlevingsvermogen van een regionale partner.

Eind 2019 hebben wij onze nieuwe pay-off ‘Simpel’ gelanceerd. Waarom simpel? Omdat wij geloven in de kracht van eenvoud en het als onze missie zien om ogenschijnlijk ingewikkelde zaken, eenvoudig te maken voor onze klanten.

Onze expertise

Als organisatie in het midden- en kleinbedrijf kun je bij Ricoh Document Center Zuid terecht voor slimme kantooroplossingen voor onder meer printen en online samenwerken. Ook helpen we je snel en foutloos documenten maken met documentautomatisering. Daarnaast vind je bij ons een ruim assortiment aan kantoor- en facilitaire producten.

Van multifunctionele printers en digitale factuurverwerking tot innovatieve softwareoplossingen. Stroomlijn je informatie- en documentstromen, samen met ons team in Geleen. Jouw voordeel:

 • Significante kostenbesparing
  Verbeter je (digitale) workflow met passende soft- en hardware.
 • Hogere productiviteit
  Werk slimmer en effectiever (op afstand), met apparatuur die altijd werkt.
 • Maximaal gemak
  Al onze oplossingen zijn eenvoudig en intuïtief in gebruik.
 • Tevreden medewerkers
  Perfect werkende apparatuur en software-oplossingen verhogen het werkplezier.

Sponsoring: regionaal betrokken

Bij Ricoh Document Center Zuid vinden we dat alles zelf doen optellen is, maar samenwerken juist vermenigvuldigen! Daarom zoeken wij waar mogelijk de samenwerking op met andere ondernemers en dragen we diverse initiatieven en verenigingen in de regio een warm hart toe in de vorm van sponsoring. Denk hierbij aan:

 • Toon Hermans Huis Maastricht
 • Jumping Indoor Maastricht en Jumping Indoor Brabant
 • CHIO Aachen
 • Boels Dolmans Cycling Team
 • MVV Maastricht
 • Roda JC
 • Robur – Stichting het Limburgs landschap

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wens je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem contact met ons op via 046 763 04 04 of info@dczuid.nl. Of vul het contactformulier in. Dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

Ricoh Document Center Zuid is onderdeel van Nalexian BV, waartoe ook AV Center Zuid en Smart Office Center behoren.