046 - 763 04 04
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Schoonmaakbedrijf R Janssen

Ondernemend schoonmaakbedrijf klaar voor de toekomst

Schoonmaakbedrijf R. Janssen in Sittard telt vandaag de dag maar liefst 175 medewerkers. “We zijn fors gegroeid, maar nog altijd een echt familiebedrijf’, vertelt Sebastiano Janssen, Algemeen Manager van het bedrijf. De onderneming heeft de afgelopen jaren behoorlijk geïnvesteerd in de toekomst. In mensen, in verduurzaming van het pand én in kantoorfaciliteiten. Bij dat laatste heeft Ricoh Document Center Zuid een rol gespeeld.

Schoonmaakbedrijf R Janssen balie

De relatie tussen Ricoh Document Center Zuid en Schoonmaakbedrijf R Janssen dateert al van vele jaren geleden. De kennismaking vond ooit plaats tijdens een netwerkevent van sociaal businessplatform Kom’mit. “Dat was eind vorig jaar ook de plek waar we elkaar wederom tegenkwamen. Precies op het moment dat het voor ons tijd was om een nieuw printcontract af te sluiten. De laatste keer hadden we een uitstapje gemaakt naar een collega-aanbieder, maar het contact en de relatie met Ricoh Document Center Zuid is altijd prima geweest. Een afspraak met Maarten voor een advies op maat was dan ook snel gemaakt”, aldus Sebastiano.

“We hebben allereerst een inventarisatie gemaakt van het (gewenst) gebruik en van het printvolume”, vertelt Maarten Voorjans, Accountmanager bij Ricoh Document Center Zuid. “Zo zien we dat printvolumes bij klanten vandaag de dag soms wat afnemen, maar dat de scanfunctie bijna overal alleen maar belangrijker is geworden. We hebben daarnaast gekeken naar wensen met betrekking tot snelheid, duurzaamheid, flexibiliteit en service. Dit heeft geresulteerd in de levering van een IMC 3000 van RICOH. Een machine waar de klant de komende jaren uitstekend mee vooruit kan”.

Schoonmaakbedrijf R Janssen printer

Daar bleef het niet bij, want niet lang daarna nam het bedrijf wederom contact op met Ricoh Document Center Zuid. “We wisten uit eerdere gesprekken dat Ricoh ook gespecialiseerd is in audiovisuele middelen. De verbouwing was inmiddels achter de rug en we waren op zoek naar een mobiel presentatiescherm. Enerzijds om presentaties aan klanten te geven, maar ook om ’s ochtends met de medewerkers de planning door te nemen. Met Google Maps kun je bijvoorbeeld meteen laten zien waar de container staat bij een klant op locatie en wat de beste aanrijroute is. We hebben uiteindelijk gekozen voor een BenQ scherm. Een mooi, groot scherm met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dat tevens makkelijk te verplaatsen is.”

Een one-stop-shop voor facilitaire zaken, zo luidt de visie van Schoonmaakbedrijf R Janssen en dat is meteen ook haar grootste onderscheidende kracht. “Van reiniging tot complete calamiteitenafhandeling van a tot z en van schilderwerk tot wc-benodigdheden, wij verzorgen het voor onze klanten”, besluit Sebastiano. “Volledige ontzorging, 24 uur per dag. Om dat te kunnen waarmaken moet je als organisatie met je tijd mee blijven gaan. Blijven investeren en blijven innoveren. Zonder daarbij onze roots uit het oog te verliezen natuurlijk. Klein of groot, we blijven een écht familiebedrijf, waar de deur altijd voor iedereen open staat.”

Kijk voor meer informatie over dit mooie bedrijf op de website.

Schoonmaakbedrijf R Janssen scherm