046 - 763 04 04
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Marcant Wonen

Marcant Wonen kiest voor kwaliteit én flexibiliteit

In een prachtig verbouwd pand in hartje Einighausen vindt u Marcant Wonen. Marc Geilen, oprichter en eigenaar, begon in 2008 vanuit zijn garage met een duidelijke visie; het bouwen van een laagdrempelig makelaarskantoor voor de Westelijke Mijnstreek met een duidelijke focus op de vele dorpskernen rondom ‘de grote steden’ Sittard en Geleen.

Marcant Wonen

De afgelopen periode was voor de makelaardij een bijzondere tijd. “Waar de verkoop van een woning voorheen soms weken tot maanden nodig had, kreeg je tot voor kort bij het te koop zetten van een woning binnen een paar dagen 25 biedingen binnen. Persoonlijk vind ik het niet erg dat de markt weer wat is afgekoeld. Het vak van makelaar is veel leuker wanneer de markt niet zo verhit is. Uiteindelijk wil je het beste voor je klanten en dan moet er soms ook tijd en ruimte voor gesprek en onderhandeling zijn.”

Marcant Wonen was al lange tijd klant van Scando Nederland, dat in 2021 overgenomen is door Ricoh Document Center Zuid. Mauro, Accountmanager van Ricoh Document Center Zuid, is nu eerste aanspreekpunt voor Marc. “Marcant Wonen print veel contracten en voor een makelaarskantoor is dossiervorming van belang. Digitaal, en fysiek. Tevens wordt er bij Marcant Wonen veel gescand. Een aantal jaren geleden bleek een multifunctionele printer van Xerox een passende optie. Nu hebben we gekozen voor het leasen van een jong gebruikte Ricoh-machine. Een toekomstbestendige machine met mogelijkheden om scansoftware te implementeren”, aldus Mauro.

Deze machine past het bedrijf qua functionaliteiten als een maatpak en het feit dat het een jong gebruikte machine is, biedt ook nog eens financieel voordeel. “Mijn eerste printer heb ik destijds gekocht, maar nu hebben we bewust gekozen voor lease. Zo zijn we niet alleen verzekerd van goed onderhoud en service, maar blijven we ook nog eens flexibel. Er kan bijvoorbeeld snel en gemakkelijk opgeschaald worden indien nodig. Kortom; met een all-in leasecontract kiezen we voor totale ontzorging en risico-beperking.”

Marc en Mauro in gesprekWat Marc persoonlijk aanspreekt in de samenwerking met Ricoh Document Center Zuid zijn de korte lijnen. “Ricoh Document Center Zuid is gevestigd bij ons ‘om de hoek’. Ik houd van regionaal zakendoen. Het blijft een wereld van gunnen en een goede buur is beter dan een verre vriend. Het contact is persoonlijk en prettig en de dienstverlening van Ricoh Document Center Zuid is bijzonder divers. We overwegen bijvoorbeeld al een tijdje om onze vergaderruimte van een nieuwe presentatie-oplossing te voorzien. Daar kan Mauro ons vanuit AV Center Zuid, zusterbedrijf van Ricoh Document Center Zuid, ook bij helpen. Eén aanspreekpunt dus, wel zo makkelijk en efficiënt!”

 

 

Wil je meer informatie over Ricoh printers of refurbished printers? Neem dan gerust even contact met ons op: 046 – 763 04 04.