Duurzame printers

Op zoek naar een duurzame printer?

In een groen kantoor kunnen duurzame printers natuurlijk niet ontbreken. Met de duurzame kantoorprinters van Ricoh kun je als bedrijf milieubewuster werken, bijvoorbeeld door klimaatneutraal te printen. Ga voor een ‘green office’ en koop, lease of huur een printer die perfect aansluit op jouw specifieke wensen!

6 tips voor duurzaam printen

Een groenere organisatie en een duurzamer kantoor? Ook jij wilt ongetwijfeld bijdragen aan een gezondere toekomst voor iedereen. Met onze oplossingen om duurzamer te werken (zoals klimaatneutraal printen), maak je je werkplek toekomstbestendig. Kies daarom voor duurzame printers van Ricoh!

Professionele printers voor een groen kantoor

Bij het kiezen van de beste zakelijke printer voor jouw bedrijf is het mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom staan onze specialisten je graag te woord met een advies op het gebied van duurzaam en zakelijk printen. De specialisten van Ricoh Document Center Zuid weten alles van kopieerapparaten voor kantoor tot de multifunctionele all-in-one kantoorprinters.

De voordelen van duurzame Ricoh printers:

  • Duurzaam
  • Milieubewust
  • Flexibele oplossingen (koop / huur / lease)
  • Persoonlijk advies
  • Direct een offerte op maat

Ricoh Refurbished Printers: duurzaam, voordelig en flexibel

Altijd de zekerheid van een duurzame printer die perfect functioneert, tegen een scherp tarief. Met Refurbished Printers van Ricoh Document Center Zuid profiteer je van professionele apparatuur, op basis van een flexibel en tijdelijk of kortlopend contract. Ontdek de mogelijkheden en zet koers naar een milieuvriendelijke werkwijze.

Ricoh Document Center Zuid Refurbished biedt een breed assortiment tweedehands printers. Alle machines zijn altijd grondig onderhouden, nagekeken, gereinigd en zo nodig gerepareerd en geüpdatet door de vakkundige engineers van Ricoh. Dankzij deze revisie is elke Refurbished Printer weer als nieuw. Tegelijk profiteer je van een voordeliger tarief dan dat van een geheel nieuw exemplaar.

Duurzame printer leasen of kopen?

In je zoektocht naar je ideale Refurbished Printer vraag je je wellicht af: ga ik mijn machine(s) kopen of leasen? Met Ricoh Refurbished is beide mogelijk. Investeer in eigen appratuur óf ga voor het gemak van een flexibele leaseovereenkomst. Ons serviceteam staat voor je klaar met vrijblijvend advies, toegespitst op jouw situatie, persoonlijke wensen en werkproces.

Ruime beschikbaarheid tweedehands printers

Van compact en grootformaat tot multifunctioneel. Een Refurbished Printer is er in alle soorten en maten. Vraag ons naar het actuele assortiment en kies de uitvoering die past bij jouw werkzaamheden en de behoeften van de gebruikers. Of vertel ons je wensen, dan vinden we in overleg de best passende duurzame printers voor jouw duurzame printbehoefte.

Altijd zeker van topservice

Of je jouw Refurbished Printer nu voor korte of langere tijd leaset, óf zelf investeert in de aanschaf van onze tweedehands printers: jouw onderneming of organisatie profiteert altijd van optimale service en persoonlijk contact. Onze experts en engineers staan voor je klaar bij eventuele storingen of defecten. Inkt en supplies worden, indien gewenst, automatisch aangevuld. En we komen periodiek langs voor een onderhoudscheck.

Vragen? We helpen je graag!

Natuurlijk kun je bij ons terecht met vragen over onze printoplossingen of duurzame printers. We helpen je graag. Bel ons op 046 – 763 04 04.

Lees ook het artikel “6 tips voor duurzaam printen“.

Neem contact op