Scando Nederland

Scando Nederland heeft jarenlange ervaring op het gebied van inventariseren, adviseren en implementeren van documentsystemen en papierstromen binnen organisaties. Hiermee is Scando Nederland een ideale aanspreekpartner voor veel bedrijven.

Pand Scando en Ricoh Document Center Zuid

In januari 2020 is Scando Nederland overgenomen door Ricoh Document Center Zuid en een zusterbedrijf van AV Center Zuid geworden.

Achter de schermen hebben Scando Nederland en Ricoh Document Center Zuid vanaf dag één na de overname nauw met elkaar samengewerkt om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo werken we al geruime tijd met een gezamenlijke binnendienst en delen we ons serviceapparaat. Inmiddels is de tijd rijp om ook in administratief opzicht de krachten te bundelen.

Dit betekent dat Scando Nederland per 1 april 2023 al haar klanten onderbrengt bij RICOH-specialist Ricoh Document Center Zuid.

Service

Voor de klanten van Scando Nederland verandert er niets. Alleen de tenaamstelling op de factuur zal wijzigen. De service die je van ons gewend bent, blijft natuurlijk gelijk.

Heb je hulp nodig op afstand, klik dan hier.

Vragen? We helpen je graag!

Natuurlijk kun je bij ons terecht met vragen over onze printoplossingen, av systemen of software- en documentmanagement uitdagingen. En voor service uiteraard! We helpen je graag. Bel ons op 046 – 763 04 04.

Over Scando Nederland

Met een jarenlange ervaring op het gebied van inventariseren, adviseren en implementeren van documentensystemen en papierstromen binnen organisaties is Scando Nederland BV de ideale aanspreekpartner voor veel bedrijven.

Scando heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler voor optimalisatie van document-intensieve processen met een scala aan oplossingen voor het afdrukken, verwerken, distribueren, digitaal herkennen en opslaan van documenten.

Neem contact op