Narrowcasting

Een narrowcasting system incl. LG of Samsung screen van Ricoh Document Center Zuid in samenwerking met ZetaDisplay; een goede keuze!

Narrowcasting

We leven in een aandachtseconomie. Smartphones, tablets en social media schreeuwen het hardst om een blik van de consument. En dat merk je, ook in het bedrijfsleven. Intranet wordt bij veel bedrijven slechter bezocht. Nieuwsbrieven blijven ongelezen. Veiligheidsinstructies zitten verfrommeld in de achterzak. Vraag vriendelijk weer om de aandacht met de narrowcasting toepassing van Ricoh Document Center Zuid in samenwerking met ZetaDisplay.

Onze partner ZetaDisplay is een van de grootste spelers in het maken van software voor digital signage via LG of Samsung screens. De software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw huisstijl. Voor elke industrie, met een focus op corporate, food, retail en venues.

Waarom kiezen voor onze narrowcasting oplossing?

  • Het systeem is bijzonder flexibel, informatie kan op ieder moment van de dag handmatig óf automatisch ververst worden. Denk bijvoorbeeld aan het persoonlijk welkom heten van klanten bij binnenkomst. Of een aantal branche-specifieke toepassingen zoals de makelaarsbranche, waarbij het systeem kan worden ingezet om het actuele woningaanbod te etaleren. De horecabranche, waarbij middels narrowcasting het actuele menu getoond kan worden of achtergrond-informatie (foto’s/film) van de producten waarmee er gewerkt is. Denk aan de uitzendbranche, waarbij automatisch de actuele vacatures in de etalage getoond worden. Kortom; minder werk, meer attentiewaarde!
  • Het systeem is een van de meest gebruiksvriendelijke en prijstechnisch interessanste systemen op de narrowcasting markt
  • Narrowcasting is dé manier om aandacht te genereren van klanten en passanten en een bedrijf op een dynamische manier in de kijker te spelen

Narrowcasting werkt!

In welke branche je ook actief bent: het werkt. Een eigen professioneel TV kanaal is efficiënt, schaalbaar en het allerbelangrijkst: je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment. Een aantal voordelen van narrowcasting:

  • Verbeteren van interne communicatie
  • Heet bezoekers welkom!
  • Aandacht vragen van winkelend publiek
  • Perfecte marketingtool
  • Stimuleren van merkbeleving

Meer informatie

Ricoh Document Center Zuid helpt je graag in de zoektocht naar de beste narrowcasting oplossing! Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.