046 - 763 04 04
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Wat is een multifunctional?

Bij Ricoh Document Center Zuid in Geleen vind je precies die multifunctional die bij jouw bedrijf past. Of je nu een ZZP’er bent of een multifunctional zoekt voor een groot internationaal bedrijf, samen met jou zoeken wij de geschikte machine uit.

Multifunctional Ricoh


Wat is nu eigenlijk een multifunctionele printer?

Een multifunctional wordt ook wel een all-in-one printer of MFP genoemd. De naam van het apparaat zegt het eigenlijk al, de machine heeft meerdere functies in één. Dit maakt het apparaat voor veel bedrijven en particulieren erg aantrekkelijk. In plaats van een printer, scanner en kopieerapparaat, heb je namelijk maar één all-in-one printer nodig. Dit scheelt ruimte!

Veiligheid

Onze multifunctionele printers zijn voorzien van innovatieve informatiebeveiliging. Print bijvoorbeeld met een pincode, zodat er op de printer geen documenten achterblijven. Of laat de harde schijf na elke printopdracht overschrijven, zodat er geen persoons- of bedrijfsgevoelige informatie achterblijft.

Voordelen van een Ricoh multifunctional

Multifunctionals hebben verschillende voordelen die het apparaat zo populair maken. Zo kun je bijvoorbeeld met één multifunctional veel ruimte besparen en toch beschikken over verschillende functies. Je hoeft niet verschillende kantoormachines aan te schaffen, maar je kunt printen, kopiëren en scannen met 1 all-in-one printer.

De voordelen van Ricoh:

  • Uitstekende kwaliteit en service
  • Eenvoudig te bedienen
  • Compleet te customizen
  • Veilig printen met de juiste informatiebeveiliging

Welke multifunctional kopen?

Wil jij een multifunctional kopen? Dan komt de volgende vraag aan bod; Welke multifunctional ga je kopen? Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een zwart-wit of kleuren multifunctional. En zijn er ook nog eens veel verschillende merken printers te verkrijgen. Zo hebben sommige all-in-one printers nog de mogelijkheid voor het toevoegen van extra papierlades of een finisher bijvoorbeeld. Het apparaat kan helemaal worden afgestemd op de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Kopen, huren of leasen

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften bepalen we of je de machine koopt, huurt of wellicht in de lease neemt. Wij bieden in ieder geval maximale flexibiliteit op dit vlak.

Service en informatie over onze multifunctionals

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een nieuwe multifunctional? Of wil je meer weten over de service van Ricoh? Neem dan contact op met Ricoh Document Center Zuid. Plan een afspraak in ons Experience Center in Geleen en laat je overtuigen door de oplossingen van Ricoh.

Neem contact op