Videoconferencing

Videoconferencing is het online vergaderen mét beeld via een conferencingoplossing (microfoons, soundbars, camera’s en software). Een efficiënte manier van vergaderen die sinds de introductie van ‘het moderne werken’ steeds vaker wordt geïntegreerd in de werkwijze van bedrijven. Ricoh Document Center Zuid kan jouw organisatie helpen met het inrichten.

Videoconferencing

Is face-to-face-contact ook belangrijk voor jouw meetings, vergaderingen of salesgesprekken? En wil je tegelijk óók de reisbelasting voor medewerkers verminderen? Dan biedt videoconferencing een uitstekende oplossing voor jouw onderneming.

De voordelen van videovergaderen van Ricoh

  • Minder reistijd en -kosten
  • Perfecte beeld- en geluidskwaliteit, zonder haperen
  • Te koppelen met externe microfoon, luidsprekers en camera
  • Optimale informatiebeveiliging
  • Intuïtief en eenvoudig in gebruik
  • Milieubewust: minder CO₂-uitstoot

Videocommunicatie van optimale kwaliteit

Kies je voor een van de oplossingen voor videoconferencing van Ricoh Document Center Zuid? Dan ben je altijd en overal verzekerd van een scherpe beeld- en geluidskwaliteit (full hd), comptabiliteit met gangbare videoplatformen én optimale informatiebeveiliging. Al onze videovergaderoplossingen zijn compact en lichtgewicht, dus makkelijk mee te nemen.

Persoonlijk advies over videoconferencing

Ben je benieuwd naar de kansen, mogelijkheden en voordelen voor jouw organisatie? Neem contact met ons op. Onze experts adviseren je graag.