MVO en sponsoring

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en sponsoring

MVO en sponsoring zijn voor ons als lokale onderneming twee zeer belangrijke thema’s.

Phil Zuid

MVO: maatschappelijke betrokkenheid

Bij Ricoh Document Center Zuid geloven we dat bedrijfssucces en maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand moeten gaan. Als een bedrijf dat actief is in onze sector, begrijpen we de impact die onze activiteiten kunnen hebben op het milieu, de samenleving en de economie als geheel. Daarom hebben we ons ten volle gecommitteerd aan het bevorderen van duurzaamheid en het omarmen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in alles wat we doen.

Als organisatie vinden wij het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn bij lokale initiatieven. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

KOM’MIT Westelijke Mijnstreek

KOM’MIT is een werkgeversplatform in de Westelijke Mijnstreek. Partners van KOM’MIT inspireren elkaar op het gebied van inclusief ondernemen en ontmoeten elkaar tijdens exclusieve events. KOM’MIT werkt nauw samen met Vidar. Samen geven zij invulling aan de banenafspraak, waarbij werkgevers ernaar streven 125.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag helpen.

Website KOM’MIT

Stichting Limburg Alaaf

Deze stichting organiseert jaarlijks de Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale in Gulpen.

Sponsoring: regionaal betrokken

Bij Ricoh Document Center Zuid vinden we dat alles zelf doen optellen is, maar samenwerken juist vermenigvuldigen! Daarom zoeken wij waar mogelijk de samenwerking op met andere ondernemers en dragen we diverse initiatieven en verenigingen in de regio een warm hart toe in de vorm van sponsoring. Denk hierbij aan:

  • Toon Hermans Huis Maastricht
  • Jumping Indoor Maastricht en Jumping Indoor Brabant
  • CHIO Aachen
  • MVV Maastricht
  • Robur – Stichting het Limburgs landschap

Meer informatie en contact

Wil je meer weten over wat wij doen aan MVO en sponsoring? Of welke mogelijkheden er zijn? Neem dan even contact met ons op.

Neem contact op