046 - 763 04 04
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Werken bij Ricoh Document Center Zuid

Ontdek de vacatures bij RDC Zuid

Organisaties in het mkb helpen om efficiënter (samen) te werken en slimmer met informatie om te gaan. Dankzij jouw expertise over de slimme print-, document-, vergader en IT-oplossingen van Ricoh. Maak het verschil voor onze relaties: ontdek de vacatures bij RDC Zuid in Geleen en solliciteer.

Dit is werken bij Ricoh Document Center Zuid

Kom jij werken bij RDC Zuid? Dan kun je rekenen op een hecht team vol bevlogen collega’s met hart voor IT & Document Services. Wij zijn een kleinschalig team, met 12 collega’s in uiteenlopende functies. Samen met ons zorg je ervoor dat organisaties beter en effectiever werken, dankzij jouw de gezamenlijke expertise en knowhow over de slimme oplossingen van Ricoh.

Plus: bij RDC Zuid profiteer je van het beste van twee werelden. Doe je voordeel met de (inter)nationale expertise van Ricoh én met de betrokkenheid van je collega’s, die de regio en onze relaties door en door kennen.

Waardevol werk, volop ontwikkelkansen

Versterk jij binnenkort ons team? Dan kun je rekenen op:

  • waardevol werk in jouw eigen regio.
  • een energiek team met betrokken collega’s.
  • alle ruimte voor ondernemerschap en initiatief.
  • aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • de kans om écht het verschil te maken voor onze relaties.

Over ons

Bij Ricoh Document Center in Geleen zijn we specialist in printoplossingen en IT-diensten. Onze ambitie: organisaties in het midden- en kleinbedrijf efficiënter laten werken door informatie te stroomlijnen.

De ervaring van… salesprofessional Robert

Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Collega Robert vertelt: “Vanuit ons moderne, lichte kantoor werk ik samen met mijn salescollega’s. We zijn een hecht team met veel doorzettingsvermogen. We delen onze successen en je kunt op elkaar rekenen. Het mooiste aan mijn vak is de verscheidenheid aan klanten. Van een lokale bakker tot aan een advocatenkantoor: er is steeds meer vraag naar slimmere IT.”

Ontdek de vacatures bij RDC Zuid in Geleen

Kom jij ons team versterken met jouw expertise? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Open sollicitaties

Staat er geen geschikte vacature voor je tussen? Of ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplaats? Ook dan horen we graag van je! Stuur een open sollicitatie inclusief cv naar info@dczuid.nl t.a.v. Wilfried Hamers. Dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons.

Openstaande vacatures

1 openstaande vacature

Rol

Open sollicitatie

Functie

Fulltime

Locatie

Geleen