046 - 763 04 04
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Open de deur naar de digitale werkplek

Hybride werken stelt nieuwe eisen aan je printinfrastructuur. Deze moet flexibel zijn ingericht en digitalisering en automatisering van processen ondersteunen. Tegelijkertijd wil je zeker zijn van optimale security en een zo laag mogelijk energieverbruik. Dit vraagt om de juiste technologie en een duurzame aanpak. 

Met Ricoh’s Managed Print & Automation Services open je de deur naar de digitale werkplek.

Open de deur naar de digitale werkplek

Vereenvoudig het printbeheer

Stel je voor dat je jouw printinfrastructuur centraal beheert. Zodat je alle apparatuur eenvoudig monitort en grip houdt op het gebruik. Met Managed Print Services van Ricoh maak je dit waar. Je voorspelt tijdig het onderhoud en ontdekt de mogelijkheden om efficiënter te printen, op basis van de gebruiksgegevens.

Migratie naar de cloud stelt je daarbij in staat om on-site printservers te elimineren. Printen doe je dan veilig én betrouwbaar vanaf elk device.

Optimaliseer de werkbeleving door digitalisering en automatisering

De scanmogelijkheden van je printinfrastructuur stellen medewerkers in staat om eenvoudig digitaal te werken. Verbeter de werkbeleving nóg verder door processen te automatiseren. Dan krijgen medewerkers meer gedaan, in minder tijd en met meer plezier.

Je printomgeving moet zo ingericht zijn dat medewerkers vanaf elk device soepel kunnen scannen, kopiëren en printen. Terwijl je zelf volledig wordt ontzorgd. En documentprocessen waar mogelijk worden geoptimaliseerd, gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Hoe? Laat je printinfrastructuur beheren door Ricoh Document Center Zuid.

Samen voor een duurzame toekomst

Efficiënter printen? Het papier- én energieverbruik verlagen? Met ons Sustainability Optimisation Programma ondersteunen we je met het verduurzamen van je printomgeving. Zodat deze bijdraagt aan je duurzaamheidsdoelstellingen.

Wat de omvang van je organisatie ook is, je vindt altijd een Ricoh printer die aansluit op jouw behoefte. Ontdek onze nieuwe generatie multifunctionele A3-printers. De voordelen van onze machines?

  • Veilig
  • Groeien flexibel met je mee
  • Duurzaam
  • Verbeteren de werkbeleving

Heeft dit artikel ‘open de deur naar de digitale werkplek’ gezorgd voor vragen? Of wil je meer informatie? Neem dan even telefonisch contact met ons op via 046 – 763 04 04. Onze experts staan je graag te woord.