Driessen Groep heeft de samenwerking met Ricoh Document Center Zuid wederom verlengd

Driessen Groep heeft de samenwerking met Ricoh Document Center Zuid wederom verlengd. Al meer dan 10 jaar behoort Driessen Groep, met het hoofdkantoor in Helmond en met 9 vestigingen verspreid door het land, tot ons gewaardeerde klantenbestand.

Driessen Groep verlengt samenwerking

De groep van bedrijven van Driessen Groep richt zich op organisaties in de publieke sector en mensen die daarin werkzaam (willen) zijn. Ze verbinden mens en werk, maken HRM-processen eenvoudiger, ondersteunen bij personeelsontwikkeling en mobiliteit en bieden online arbeidsmarkt-oplossingen. Het doel? Werkgeluk mogelijk maken!

Ricoh Document Center Zuid mag binnenkort 19 nieuwe IMC2000 multifunctionals leveren, inclusief koppelingen naar AFAS middels Controlesuite. Daarnaast maakt men op de Brainport Human Campus, tevens onderdeel van de groep, gebruik van onze Myprint oplossing, waarmee huurders en bezoekers de mogelijkheid hebben om altijd en overal veilig te printen. Driessen Groep; dank wederom voor het vertrouwen!

Kijk voor meer informatie over deze klant op www.driessengroep.nl.

Wil je graag weten wat Ricoh Document Center Zuid voor jou kan betekenen op het gebied van print, document management of AV? Neem dan even contact met ons op. Een van onze product specialisten staat je graag te woord!