046 - 763 04 04
eService
Officefood
Nieuwsbrief

DocuWare software voor documentbeheer

DocuWare software voor documentbeheer automatiseert bedrijfsprocessen en workflows door documenten elektronisch te beheren en te delen, ongeacht hun bestandsindeling of bron.

DocuWare document management

Op locatie of in de cloud zijn documenten direct beschikbaar, waar en wanneer je ze nodig hebt; er is slechts één zoekopdracht nodig om gerelateerde documenten snel te vinden.

DocuWare workflow

DocuWare oplossingen maken automatisering van documentworkflows mogelijk, terwijl gegevens en documenten worden beschermd door beveiligde en gecentraliseerde archivering. Met één zoekopdracht worden snel alle gerelateerde documenten gevonden, ongeacht de oorspronkelijke bron: gegenereerd door een pc, uit een e-mail, een Microsoft Office-document of een gescand papieren document. DocuWare is zowel beschikbaar op locatie als in de cloud.

Voordelen van DocuWare:

  • Document workflow automatisering versnelt bedrijfsprocessen en zorgt voor efficiëntie.
  • Beveiligde, gecontroleerde en geregistreerde toegang zorgt voor transparante workflows.
  • De digitalisering van papieren documenten verlaagt de kosten die komen kijken bij het werken met papier, van archiveringstijd tot archiefkasten en van kantoorruimte tot externe opslagfaciliteiten.
  • Krachtige zoek- en weergave-opties zorgen ervoor dat informatie snel kan worden opgehaald wanneer deze nodig is.
  • E-mailmeldingen herinneren  aan de taken die uitgevoerd moeten worden.
  • Mobiele apps en webclients kunnen verbinding maken vanaf elke locatie, zodat geautoriseerde personen toegang kunnen krijgen op bedrijfslocaties, thuis, in het veld en onderweg.
  • Eenvoudig in het gebruik
  • Het DocuWare controle systeem werkt nauw samen met bekende toepassingen en rechtstreeks vanaf Ricoh multifunctionele printers.

Meer informatie

De specialisten van Ricoh Document Center Zuid geven je graag meer informatie over de inzet van DocuWare binnen jouw organisatie. Neem contact met ons op via 046 – 763 04 04 voor een vrijblijvende afspraak.