DocuWare software

DocuWare software voor documentbeheer automatiseert bedrijfsprocessen en workflows door documenten elektronisch te beheren en te delen, ongeacht hun bestandsindeling of bron. Op locatie of in de cloud zijn documenten direct beschikbaar, waar en wanneer je ze nodig hebt; er is slechts één zoekopdracht nodig om gerelateerde documenten snel te vinden.

DocuWare software

Voordelen van DocuWare software

 • Document workflow automatisering versnelt bedrijfsprocessen en zorgt voor efficiëntie
 • Beveiligde, gecontroleerde en geregistreerde toegang zorgt voor transparante workflows.
 • De digitalisering van papieren documenten verlaagt de kosten die komen kijken bij het werken met papier, van archiveringstijd tot archiefkasten en van kantoorruimte tot externe opslagfaciliteiten.
 • Krachtige zoek- en weergave-opties zorgen ervoor dat informatie snel kan worden opgehaald wanneer deze nodig is.
 • E-mailmeldingen herinneren u aan de taken die u moet uitvoeren.
 • Mobiele apps en webclients kunnen verbinding maken vanaf elke locatie, zodat geautoriseerde personen toegang kunnen krijgen op bedrijfslocaties, thuis, in het veld en onderweg.
 • Eenvoudig in het gebruik
 • Het DocuWare controle systeem werkt nauw samen met bekende toepassingen en rechtstreeks vanaf Ricoh multifunctionele printers.

Onze specialisten

John, Patrick, Robert en Maarten van Ricoh Document Center Zuid hebben ruim 10 ervaring in het efficiënt inrichten van werkprocessen bij meer dan 250 organisaties in verschillende branches. Ze gaan hun kennis graag met je delen en leiden je rond langs slimme oplossingen die jou tijd en geld besparen. Zo leer je in één afspraak hoe je voortaan simpeler en leuker werkt.

Onze klanten

Wij zijn er trots op dat we meer dan 600 bedrijven en organisaties uit de regio Limburg en Noord-Oost Brabant als tevreden klant hebben. Van ZZP’ers, MKB-bedrijf tot groot bedrijf en professionele printbedrijven.


  Bel mij terug


  ———————————————————————————————————————————————————————————————————————