046 - 763 04 04
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Jumping Indoor Maastricht 2019

Drie dagen topsport, een interessant netwerk én Limburgse gezelligheid; dát is waar Jumping Indoor Maastricht voor staat! Sinds jaren zijn wij als Ricoh Document Center Zuid trotse sponsor van dit prachtige evenement. Zo ook in 2019.

Jumping Indoor Maastricht Nieuws

Jumping Indoor Maastricht 2019, wat was je weer mooi… We hebben genoten! Van de wedstrijden, de shows, van onze gasten en van de gastvrijheid en organisatie van JIM.

Dit jaar vond JIM plaats van 8 tot en met 10 november.

Ook dit jaar waren wij als Ricoh Document Center Zuid trotse sponsor van dit prachtige evenement.

Succesvolle editie Jumping Indoor Maastricht

Jumping Indoor Maastricht was weer een geweldig succes. Sportief gezien heeft het publiek, dat in grote getale het MECC wist te vinden, volop kunnen genieten van sport op het allerhoogste niveau. Een super deelnemersveld, zowel voor de FEI Driving World Cup presented by Longines als voor de internationale CSI1* en CSI4* wedstrijden. Het MECC was ook tijdens de JIMMY Kindermiddag afgeladen vol met vrolijke kinderen en hun ouders.

De FEI Driving World Cup werd weer enthousiast ontvangen door het publiek en kreeg een prachtige winnaar in de veelvoudig wereldkampioen Boyd Exell.

De Longines Trophy – Grote Prijs van Maastricht had een ongelofelijk spannende barrage met maar liefst vier Nederlandse combinaties. Het podium bestond uiteindelijk uit drie Nederlanders met Frank Schuttert aan kop met Queensland E, gevolgd door de Limburger Leopold van Asten met VDL Groep Miss Untouchable en Maikel van der Vleuten met Beauville Z.

Kijk voor meer informatie over de JIM op http://www.jumpingindoormaastricht.com/

Jumping Indoor Maastricht 1