Astrid Roebroeck-Pinckaers genomineerd verkiezing Topvrouw Limburg 2019

Topvrouw 2019 foto team

Na een wervelende avond in de Oranjerie onze hartelijke felicitaties aan Lizbeth van den Boogaart. De laatste weken waren een achtbaan van mooie ervaringen als genomineerde en finaliste van Topvrouw Limburg 2019. Met glans en dank aan alle hartverwarmende reacties van de afgelopen dagen en weken. Dit alles mogelijk gemaakt door de professionele organisatie achter Topvrouw Limburg.

De verkiezing is een eerbetoon aan topvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, gemeenschap, overheid of wetenschap. Met de verkiezing van de Topvrouw van het jaar Limburg worden inspirerende topvrouwen in de schijnwerpers gezet. Op deze manier wordt de juiste aandacht voor de waardevolle toevoegingen door topvrouwen gecreƫerd en kunnen zij een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen en hen stimuleren.

Topvrouw: andere genomineerden

Behalve Van den Boogaart waren genomineerd: Petra Dassen-Housen, toekomstig burgemeester van Kerkrade (nu Beesel) en Astrid Roebroeck-Pinckaers, eigenaar Ricoh Document Center Zuid. De drie topvrouwen werden eerst uitgebreid voorgesteld aan het publiek en mochten daarna elk een presentatie van twee minuten houden. De 350 gasten die bij de uitreiking aanwezig waren mochten ook hun stem uitbrengen.

Jury

De jury bestond dit jaar uit Jan Berden, directielid van Berden Mode & Wonen, Dorrie Eilers, directeur van Neptunus, Angelique Palmen, oprichter en partner van financieel advies- en managementbureau EY Montesquieu, Conny Vluggen, directeur van KOMA KTI (koeltechnieken) en tevens Topvrouw Limburg 2018 en Pim Steerneman, bestuursvoorzitter Sevagram.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.