BrightBooking Room Management is een online platform, waarmee zeer eenvoudig een passende ruimte opgezocht en gereserveerd kan worden. Room Management helpt effectief bij het maximaal benutten van vergaderruimtes, huddle-, board- en showrooms. Het vermindert administratieve handelingen en introduceert een slimmer reserveringsproces binnen de organisatie.

Belangrijkste voordelen en eigenschappen:

• Altijd en overal uw eigen mobiele persoonlijke assistent bij u

• Integreert volledig met uw eigen (persoonlijke) agenda- en reserveringssystemen

• Snel en eenvoudig de juiste ruimte zoeken en boeken

• Realtime status direct bij de deur, daardoor geen verstoring van besprekingen

• Automatische detectie van bezettingen en no shows

 

GEEFT MOBIEL EN FLEXIBEL WERKEN DE GEWENSTE MEERWAARDE

BrightBooking Desk Management is een zeer gebruiksvriendelijke online oplossing die in staat stelt om efficiënt een prettige werkplek te zoeken en te reserveren. Of maak gebruik van automatische bezettingsdetectie. Desk Management helpt om de toenemende vraag naar mobiel en flexibel werken effectief te faciliteren. Zo wordt een optimale, moderne en kosten- en energiebesparende werkomgeving gecreëerd.

 

HELPT BIJ HET EENVOUDIG VINDEN VAN DE JUISTE WERKPLEK OF RUIMTE

Met BrightBooking Way Finding vindt iedereen duidelijker en sneller de weg naar een gereserveerde ruimte of werkplek en het voorkomt zoektochten door het gebouw. Way Finding is een moderne manier van indoor routing en mapping en helpt om het kantoor efficiënt te gebruiken en meer over het gebouw te weten te komen.

 

Wenst u meer informatie? DOWNLOAD HIER DE BROCHURE!

 

Wenst u een persoonlijk kennismakingsgesprek of demonstratie? Bel ons op T  +31 (0) 46 763 0404 of vul het contactformulier in!