Ricoh Interactive Whiteboard

Als u ideeën visueel wilt uitwerken, delen of vastleggen is het Interactive Whiteboard D6500 de perfecte oplossing. Hij voldoet namelijk aan al deze voorwaarden en meer. Met de D6500 kunt u in 20 kleuren schrijven of tekenen en content live delen met aanwezigen, maar ook met maximaal 8 andere D6500-whiteboards binnen een netwerk. Daarnaast kunnen er nog eens 20 andere gebruikers op afstand deelenemen en bijdragen aan het creatieve proces via een interbrowser op hun smartphone/tablet. 

Functies en voordelen:

De D6500 is makkelijk te bedienen, omdat u gelijk aan de slag kunt. Geraffineerde OCR-herkenning zorg ervoor dat handgeschreven notitities als doorzoekbare content wordt opgeslagen. U kunt uw content via de VGA-, Display Port- of HDMI-ingang weergeven, inclusief tablets* en computers, snapshots nemen en ermee aan de slag gaan. Weergegeven afbeeldingen of werk kan tijdelijk of permanent worden opgeslagen of verwijderd. U kunt ook externe speakers aansluiten en het geluid van de HDMI DHCP-poort afspelen op het whiteboard en het bord als videoscherm gebruiken. Enkele voordelen op een rij:

 • Full HD 1080p LCD-display met hoge resolutie en LED-backlight biedt een uitstekende helderheid
 • Ricoh-controller maakt informatie delen op afstand mogelijk voor maximaal 8 D6500-apparaten en 20 computers of 10 tablets
 • Intuïtieve bediening dankzij Ricoh-controller met eenvoudig beheer aan de hand van handige pictogrammen
 • Interactie met weergegeven informatie via schrijven met de hand of een elektronische pen met de Ricoh-controller
 • Flexibele besturingssysteemopties maken het gebruik van gepersonaliseerde, interactieve software en toepassingen mogelijk

 

Klik HIER voor de specificaties.

 

Het Ricoh Interactive Whiteboard is al beschikbaar vanaf €95,- / maand. Wenst u meer informatie? Bel ons op T  +31 (0) 46 763 0404 of vul het contactformulier in!

 

Ricoh - Cloud2Meet 

Steeds meer mensen werken vanaf meerdere locaties, in meerdere projecten en in grotere teams. Dat vraagt om online samenwerken en videovergaderen. Met Cloud2Meet kiest u voor een toekomstbestendige totaaloplossing voor online videovergaderen.

Online bereikbaar 
Cloud2Meet van Ricoh is een schaalbare dienstverlening waarmee gebruikers kunnen bellen en videovergaderen in de cloud. Ook is het mogelijk om in beeld presentaties of documenten te delen. 

Na installatie zijn collega’s en externe relaties online bereikbaar voor iedereen met een:

 • videovergaderdevice van traditionele fabrikanten
 • (mobiel) device met o.a. Skype for Business of WebRTC
 • telefoon, via een speciaal (inbel)nummer

Elk apparaat of virtuele vergaderruimte krijgt een eigen ‘telefoonnummer’. Deze code heeft dezelfde opbouw als een e-mailadres. 

Cloud2Meet kent een flexibel prijsmodel met drie abonnementsvormen. U kunt het abonnement altijd opschalen of naar beneden bijstellen, en zelf nieuwe locaties en gebruikers toevoegen.

 

Klik HIER voor de specificaties.

Download HIER de brochure van Cloud2Meet!

 

Interesse? Bel ons op T  +31 (0) 46 763 0404 of vul het contactformulier in! 

 

 
 

NU VERKRIJGBAAR!

de nieuwe RICOH MP C**04-serie!

De nieuwe MFP-serie: een compleet nieuwe manier van zaken doen.

Deze serie, bestaande uit 9 modellen, is het paradepaardje van onze A3 kleuren Smart MFP-serie. Elk model produceert hoogwaardige uitvoer en biedt meer productiviteit op de werkvloer. Dus welk model u ook kiest, ze zijn allemaal ideaal voor uw veelzijdige, productieve omgeving. Deze apparaten beschikken over een Smart Operation Panel en zijn ontworpen om de productiviteit te vergroten door middel van hun uitgebreide functionaliteiten, waaronder verschillende nabewerkingsopties, de mogelijkheid om banners af te drukken en een nieuwe Intel-processor. Smart Operation Panel voor intuïtieve bediening door middel van aanraken en vegen Nieuwe Intel-processor verhoogt productiviteit Bewegingssensor Biedt een scala aan nabewerkingsopties Professionele uitvoer, waaronder de mogelijkheid om banners af te drukken.

 

Download hier de volledige brochure:

MP C**04-serie (Nederlands)

MP C**04-serie (Engels)

 

Bent u opzoek naar de lease of koopprijs van de Ricoh MP C**04-serie? Bel ons op T  +31 (0) 46 763 0404 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte! 

 

GoGet Roombooking 

Nooit meer een dubbele boeking, nooit meer gestoord worden tijdens uw vergadering!

Met GoGet kiest u voor een alles-in-1 oplossing in een mooi vormgegeven touchscreen welke aan de hand van reeds bestaande systemen duidelijk maakt of uw vergaderruimtes beschikbaar zijn. GoGet bevordert de workflow binnen uw afdeling en neemt eenvoudig de controle over uw vergaderruimtes door het gebruik van bestaande agenda-systemen. Het systeem onderscheid zich door haar gebruiksvriendelijkheid en prijs-kwaliteitverhouding, waarmee het toegankelijk en inzetbaar is voor ieder bedrijf met tenminste 1 vergaderruimte. Hoe het systeem werkt ziet u in de volgende animatie:

 

Nieuwe features zijn onder andere:

-          10” High Resolution

-          Data via Wired/Wifi

-          Power: Adapter en/of Power over Ethernet

-          Software: Room Display 5

-          Easiley mounted on glass Panels

-          Wandbeugel

-          Swedish Design

-          weergegeven welke ruimtes en op de verdieping vrij zijn.

 

Download HIER de brochure voor meer informatie over GoGet.

Het GoGet Roombooking-systeem is al beschikbaar vanaf € 25,- per maand. Wenst u meer informatie? Bel ons op T  +31 (0) 46 763 0404 of vul het contactformulier in!

  

 
 

Narrowcasting-system incl. LG-screen

Van Ricoh Document Center Zuid in samenwerking met Gauddi

We leven in een aandachtseconomie. Smartphones, tablets en social media schreeuwen het hardst om een blik van de consument. En dat merk je, ook in het bedrijfsleven. Intranet wordt slechter bezocht. Nieuwsbrieven blijven ongelezen. Veiligheidsinstructies zitten verfrommeld in de achterzak. Vraag vriendelijk weer om de aandacht met de digital signage-toepassing van Ricoh Document Center Zuid in samenwerking met Gauddi.

Onze partner Gauddi is een van de grootste spelers in het maken van software voor digital signage via LG. De software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw huisstijl. Voor elke industrie, met een focus op corporate, food, retail en venues. 

Waarom kiezen voor ons Narrowcasting systeem incl. LG screen met Web OS?

 • Het systeem is bijzonder flexibel, informatie kan op ieder moment van de dag handmatig óf automatisch ververst worden. Denk bijvoorbeeld aan het persoonlijk welkom heten van uw klanten bij binnenkomst. Of een aantal branche-specifieke toepassingen zoals de makelaarsbranche, waarbij het systeem kan worden ingezet om het actuele woningaanbod te etaleren. De horecabranche, waarbij middels narrowcasting het actuele menu getoond kan worden of achtergrond-informatie (foto’s/film!) van de producten waarmee er gewerkt is. Denk aan de uitzendbranche, waarbij automatisch de actuele vacatures in de etalage getoond worden. Kortom; minder werk, meer attentiewaarde! 
 • Het systeem is een van de meest gebruiksvriendelijke en prijstechnisch interessante systemen op de narrowcasting-markt
 • Narrowcasting is dé manier om aandacht te genereren van klanten en passanten en uw bedrijf op een dynamische manier in de kijker te spelen

 

Praktijkcase: Nieuw Wild Bean Café kiest voor het Narrowcasting systeem incl. LG screens in samenwerking met Gauddi. Klik hiervoor meer informatie. 

Ricoh Document Center Zuid helpt u graag in uw zoektocht naar de beste narrowcasting-oplossing voor uw bedrijf. Interesse? Bel ons op T  +31 (0) 46 763 0404 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat!

 
 
 
 

A4 Printer Ricoh MP C307ZSP

Op zoek naar een volwaardige multifunctional maar drukt u geen A3 formaat af? Dan is de Ricoh MPC307 de ideale printer, scanner en copier voor uw onderneming. Veel bedrijven gebruiken een A3 copiermachine, maar in veel ondernemingen wordt dit niet gebruikt. Denk aan advocaten, notarissen en verzekeringskantoren. Waarom zou u dan betalen voor iets wat u niet gebruikt. Ricoh komt met de oplossing, de prijwinnende Ricoh MPC307 zal al uw documenttaken professioneel verwerken, maar tegen een lagere prijs dan een A3 multifunctional. 

De Ricoh MPC307 combineert alle kwaliteiten die u van Ricoh gewend bent. Daarnaast profiteert u van de innovaties die u eenvoudiger alle documentstromen onder controle kan houden. De Ricoh MPC 307 beschik onder andere over een groot touchscreen welke zeer eenvoudig te bedienen is. Door het touchscreen worden kantoorgebruikers in staat gesteld om te profiteren van de nieuwe apps die het werken eenvoudig maken. De Ricoh MPC 307 beschikt onder andere over apps die het zeer eenvoudig maken om documenten af te drukken of te scannen naar uw tablet of smartphone. Of u nu een Apple of een Android toestel heeft de Ricoh zorgt er voor dat u altijd alle documenten bij de hand heeft. Profiteer ook van de nieuwe Ricoh technologien verwerkt in de MPC 307.

De voordelen voor u op een rij:

- 4-in-1 zwart-wit MFP met LAN-aansluiting en Wi-Fi!
- Snel: 22 pagina's per minuut
- Snel en gemakkelijk printen via Ricoh's Smart Device Print&Scan app
- Scannen in kleur en ID-kaarten kopiëren
- Handmatig dubbelzijdig afdrukken en PCL-ondersteuning

Klik HIER voor de specificaties.

Bent u opzoek naar de lease of koopprijs van de Ricoh MPC307? Bel ons op T  +31 (0) 46 763 0404 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte!

 

Ricoh Theta S – 360 camera

Leg de wereld om u heen vast in 360°!

Schoonheid zo ver als je kunt zien: een adembenemend gevoel van aanwezigheid, alsof je er zelf bent. Of je nu foto's wilt maken of lange films (max. 25 minuten): leg je herinneringen in hoge resolutie vast in een levendige wereld van 360°. De nieuwe RICOH THETA S biedt je nog meer kwaliteit en betere prestaties dan je gewend bent.

Dankzij de dubbele 1/2,3" CMOS-sensor van 12 megapixels (uitvoerresolutie gelijk aan 14 MP)  en de nieuw ontwikkelde F2.0-lens kun je een wereld van 360° in hoge resolutie vastleggen.

Met de RICOH THETA S kun je 25 minuten achtereen opnemen met een snelheid van 30 frames per seconde.

Klik HIER voor de brochure.

Wenst u meer informatie of een offerte op maat? Bel ons op T  +31 (0) 46 763 0404 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte!

 

 
 

Ricoh WG-M2 Actie Camera

Leg jezelf én je omgeving vast!

Aanbieding: NU VAN €292 VOOR €241

 

Met de WG-M2 action camera van Ricoh leg je al je avontuurlijke uitjes vast. Je activiteiten worden gefilmd met een beeldhoek van 204 graden. Zo leg je zowel jezelf als de omgeving vast. Video's zien er levensecht uit doordat ze in 4K formaat worden geschoten. Je zult geen last hebben van bewegingsonscherpte, want de beeldstabilisatie zorgt voor vloeiende filmbeelden. Dankzij de grote knoppen is deze action camera gemakkelijk te bedienen. en op de 3,2 inch monitor bekijk je de beelden direct terug, zodat je meteen weet of dat trucje op je skies of skateboard goed is vastgelegd.

Het 4K-formaat van de RICOH WG-M2 garandeert films in een ongekend hoge resolutie van 3840 x 2160 pixels. Dat zijn horizontaal en verticaal twee keer zo veel pixels als in Full HD-formaat (1920 x 1080 pixels). Zo kun je adembenemende schoonheid en huiveringwekkende ervaringen realistisch opnemen in spectaculaire en levendige films. De WG-M2 biedt ook de HD 60p- en HD 120p-formaten, waarmee je moeiteloos mooie films van snelle actiesporten en actieve huisdieren kunt maken.

Klik HIER voor meer informatie.

Wenst u meer informatie of een offerte op maat? Bel ons op T  +31 (0) 46 763 0404 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte!

 

Wat is UW ideale multifunctional?

Het assortiment van Ricoh op het gebied van Printers en Multifunctionals is enorm. Vanuit de ambitie om toonaangevend te zijn en te blijven op techniekvlak en om maatwerkoplossingen voor onze klanten te kunnen (blijven) bieden, is er de afgelopen periode een enorme diversiteit aan machines ontwikkeld met ieder zijn specifieke functionaliteiten.

Vanzelfsprekend is de keuze van de voor u meest geschikte multifunctional afhankelijk van diverse factoren. Toch kunnen we op basis van het verbruik al aardig bepalen welke machine interessant voor u zou kunnen zijn. Hoeveel print u per maand? En wenst u in zwart-wit of in kleur te printen? Onderstaand schema geeft u een aantal mogelijkheden op basis van deze twee criteria. Wanneer u op het typenummer klikt, opent u automatisch de brochure.

Wenst u echter een advies op maat, vul dan nu ons contactformulier in. Wij adviseren u graag!

 

Machine   Zwart wit     kleur         Machine   Zwart wit     kleur  
    minimum  maximum  minimum  maximum          minimum  maximum  minimum  maximum 
   

volume

per mnd.

volume

per mnd.

 

volume

per mnd.

volume

per mnd.

         

volume

per mnd.

volume

per mnd.

 

volume

per mnd.

volume

per mnd.

MFP kleur A4                 Repro Zwart Wit          
                                 
MPC305SPF 1.000 2.000   0 1.000       PRO8100S 75.000 1.000.000      
                                 
MPC306ZSP 1.000 2.000   0 1.000       PRO8110S 120.000 1.000.000      
                                 
MPC306ZSPF 1.000 2.000   0 1.000       PRO8120S 250.000 1.000.000      
                                 
MPC401SP 1.000 15.000   0 5.000       Repro Kleur          
                                 
MPC401SRSP 1.000 15.000   0 5.000       PROC5100S 10.000 100.000   5.000 100.000
                                 
MPC401ZSRSP 1.000 15.000   0 5.000       PROC5110S 10.000 100.000   5.000 100.000
                                 
MPC401ZSP 1.000 15.000   0 5.000       PROC7100(S,X,SX) 30.000 140.000   5.000 140.000
                                 
MPC406ZSPF 1.000 20.000   0 1.000       PROC9100S 100.000 700.000   100.000 700.000
                                 
MFP kleur A3                 PROC9110S 100.000 700.000   100.000 700.000
                                 
MPC2003SP 1.500 7.000   0 2.500       Printers/mfp zwart wit A4        
                                 
MPC2003ZSP 1.500 7.000   0 2.500       SP3600DN 500 3.000      
                                 
MPC2503SP 1.500 8.000   0 2.500       SP3600SF 500 3.000      
                                 
MPC2503ZSP 1.500 8.000   0 2.500       SP3610SF 500 3.000      
                                 
MPC3004SP 2.500 10.000   0 7.500       SP4510DN 1.000 10.000      
                                 
MPC3004ASP 2.500 10.000   0 7.500       SP4510SF 1.000 10.000      
                                 
MPC3504SP 2.500 15.000   0 10.000       SP4520DN 1.000 10.000      
                                 
MPC3504ASP 2.500 15.000   0 7.500       SP5200DN 2.000 12.500      
                                 
MPC4503AZSP 7.000 25.000   0 7.500       SP5200S   2.000 12.500      
                                 
MPC4504SP 7.000 25.000   0 10.000       SP5210DN 2.000 12.500      
                                 
MPC4504ASP 7.000 25.000   0 10.000       SP5210SF 2.000 12.500      
                                 
MPC5504ASP 8.000 30.000   0 12.500       SP5300DN 2.000 12.500      
                                 
MPC5504SP 8.000 30.000   0 12.500       SP5310DN 2.000 12.500      
                                 
MPC5503ZSP 8.000 30.000   0 12.500                    
                    Printers zwart wit A3          
MPC6004SP 10.000 40.000   0 20.000                    
                    SP6430DN 2.000 30.000      
MPC6003ZSP 10.000 40.000   0 20.000                 300 1.500
                    SP8300DN 5.000 50.000      
MPC6502SP 15.000 60.000   0 60.000                 300 1.500
                    Printers kleur a4          
MPC8002SP 20.000 70.000   0 70.000                 250 2.000
                    SPC252DN 300 1.500      
MFP zwart wit A4                         250 7.499
                    SPC252SF 300 1.500      
MP301SP 1.000 5.000                          
                    SPC320DN 250 2.500      
MP301SPF 1.000 5.000                       1.000 25.000
                    SPC440DN 1.000 15.000      
MP401SPF 1.000 10.000                       1.000 25.000
                    Printers kleur a3          
MFP zwart wit A4 + A3                            
                    SPC830DN 2.000 50.000      
MP305+SP 1.000 7.500                          
                    SPC831DN 2.000 50.000      
MP305+SPF 1.000 7.500                          
                    CopyPrinters          
MFP zwart wit A3                            
                    MDD6650P 15.000 240.000      
MP2001SP 1.000 6.000                          
                    MDD4450   10.000 100.000      
MP2501SP 2.000 7.000                          
                    MDD3344   7.500 60.000      
MP2554SP 2.000 8.000                          
                    MDX2430   5.000 50.000      
MP2554ZSP 2.000 8.000                          
                                 
MP3054SP 2.500 15.000             A0 Machines zwart wit          
                                 
MP3054ZSP 2.500 15.000             MPW6700 100 1.000      
                                 
MP3554SP 3.500 25.000             MPW3601 100 1.000      
                                 
MP3554ZSP 3.500 25.000             MPW5100W 100 2.500      
                              0 1.000
MP4054AZSP 7.500 30.000             MPW7100W 100 2.500      
                                 
MP4054SP 7.500 30.000             A0 Machines kleur          
                                 
MP4054ASP 7.500 30.000             MPC2201W 0 1.000      
                                 
MP5054AZSP 7.500 40.000                          
                                 
MP5054SP 7.500 40.000                          
                                 
MP5054ASP 7.500 40.000                          
                                 
MP6002SP 20.000 60.000                          
                                 
MP6054ZSP 20.000 50.000                          
                                 
MP6054SP 20.000 50.000                          
                                 
MP7502SP 30.000 80.000                          
                                 
MP9002SP 40.000 100.000